ALV van de landelijke vereniging

Het programma van de Algemene Vergadering is in 2020 anders dan in vorige jaren. Dit komt door maatregelen tegen het coronavirus. In navolging van bijvoorbeeld Prinsjesdag houden wij de dag sober en gericht op de statutair verplichte vergadering.

De secretarissen van de districten ontvangen de stukken conform statuten per post, de VR-leden, districtsbestuursleden en bestuursleden van alle afdelingen per mail.

Om Coronaproof te kunnen vergaderen kunnen wij dit jaar slechts twee personen per district toelaten. Vanzelfsprekend behoudt elk district de conform de statuten toegewezen stemmen. Conform de protocollen zullen wij deze afgevaardigden maximaal 24 uur voor de vergadering benaderen om de vragen uit de gezondheidscheck van het RIVM aan hen te stellen. Mocht een van de afgevaardigden moeten afzeggen, dan zullen wij de door uw vergadering genoemde reserve benaderen.

Belangstellenden stellen wij in de gelegenheid de vergadering via “livestream” te volgen. Nadere informatie over de livestream volgt.

Facebooktwitterlinkedinmailby feather

Leave a Reply